Voorbereiding Coronavirus

Beste relatie,

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. De druk op eenieder die in de zorg werkt is op dit moment zeer zwaar. We zijn bezorgd om onszelf, onze partners, kinderen, patiënten en de mensen om ons heen.

Om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen en u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven, hebben wij het advies om thuis te werken ter harte genomen. Onze werkzaamheden hebben wij iets anders ingericht. We zijn gewoon geopend, de werkzaamheden gaan gewoon door en we zorgen ervoor dat u hier zo min mogelijk last van heeft.

Maatregelen kantoor
• Vanaf vandaag 16 maart zullen wij tot nader order zoveel mogelijk vanuit huis werken

Bereikbaarheid
• We zijn gewoon bereikbaar per telefoon of email van 08.30 tot 17.00 uur
• Uw aanvragen kunt u online, telefonisch of per email doen
• Kortom: alles is bij ons zo veel mogelijk gericht op “business as usual”

Maatregelen accountmanagers
Wij hebben besloten om onze accountmanagers vanuit huis te laten werken. Afspraken kunnen alleen nog maar telefonisch plaatsvinden. Geen ideale situatie, maar we reken op uw begrip.

Maatregelen monteurs
Niet-urgente werkzaamheden bij onze klanten zijn van 16 maart tot en met 6 april stilgelegd in verband met het coronavirus. Zo beperken we contact tussen monteurs en klanten zoveel mogelijk.

Onze monteurs van de storingsdienst staan nog wel steeds voor u klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Meldt u een storing? Dan vragen wij of iemand in uw pand mogelijk besmet is met het coronavirus zodat onze monteur passende maatregelen kunnen nemen. En uiteraard wassen onze monteurs regelmatig hun handen, houden ze afstand, schudden ze geen handen en houden ze hun eigen gezondheid goed in de gaten.

Wij zijn ervan overtuigd dat als iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, het Coronavirus binnen afzienbare tijd zal uitdoven en het ‘normale’ leven weer begint.

Zoals u van ons gewend bent doen we ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mede namens ons hele team,
met vriendelijke groet,

Jan Nettenbreijer,
Directeur – SecuallGroup

Vacature: Ict Medewerker niveau 4 voor VOIP - Telefonienetwerken m/v

Geef een reactie