Telefonie voor MKB

Tot nu toe, had het midden en klein bedrijf (MKB) die op zoek waren naar telefonie systemen niet veel opties. Traditionele oplossingen zijn te duur, hebben minder functionaliteit en schalen niet mee wanneer bedrijven groeien. De tijden zijn gelukkig veranderd! 

Telsec Telecom biedt betaalbare telecom diensten: eenvoudig in gebruik, makkelijk te beheren, schaalbaar, rijk aan functionaliteit en bovenal betrouwbaar. Telsec Telecom stelt u in staat om, zonder eigen telefooncentrale, te beschikken over de meest uitgebreide zakelijke telefonie functies. 

Voor alle functionaliteiten betaalt u een vast bedrag per toestel. Zo blijven de kosten overzichtelijk, voorspelbaar en controleerbaar.

TelSec-Voice

Met Telsec-Voice stelt Telsec u in staat om, zonder eigen telefooncentrale, te beschikken over de meest uitgebreide zakelijke telefonie functies. Met Telsec-Voice heeft u geen fysieke telefooncentrale op locatie meer nodig. In plaats hiervan kunt u gebruik maken van een volwaardige, betaalbare hosted telefooncentrale. Dit is een volledig op afstand beheerbare virtuele telefooncentrale met minimaal alle functionaliteiten van een traditionele telefooncentrale. De functionaliteiten en het aantal medewerkers in een organisatie kunnen simpel aangepast worden. Voor alle functionaliteiten betaalt u een vast bedrag per toestel. Zo blijven de kosten overzichtelijk, voorspelbaar en controleerbaar.

Telsec-Voice leent zich daarom ook uitstekend voor bedrijven met meerdere vestigingen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De verschillende vestigingen maken deel uit van 1 centrale, 1 nummerplan, 1 receptioniste, 1 standaard voicemail, 1 IVR keuzemenu, wachtrij en belt men bovendien onderling, ook tussen de vestigingen, gratis! Investeren in een eigen telefooncentrale is vanaf nu overbodig! Met Telsec-Voice heeft u voor een vast maandbedrag per gebruiker de beschikking over de modernste communicatie faciliteiten en bespaart u bovendien tot 60% op uw maandelijkse gesprekskosten.

De voordelen

• Besparingen >60%

• Vaste prijs per werkplek

• Geen investering PBX

• Meer flexibiliteit

• Meer functionaliteit

TelSec-Mobiel

Vandaag de dag is de mobiele telefoon een onmisbaar object, maar dat hoeven wij u eigenlijk niet te vertellen. Wat Telsec wèl voor u kan doen, is het adviseren en aanbieden van geschikte abonnementsvormen van diverse operators en randapparatuur om uw bereikbaarheid met klanten te garanderen.

Met vast-mobiel integratie altijd verbonden met kantoor

Uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren, dat kan met vast-mobiel integratie ook wel VaMo (Vast Mobiel Intergratie) genoemd.

Voordelen van deze VaMo mobiele abonnementen:

  • Onbeperkt bellen Nederland en Europa zone 1.
  • Onbeperkt intern bellen binnen PBX.
  • Alle PBX functies zijn beschikbaar op mobiel.
  • 06-nummer en kantoor toestel op uw mobiel.
  • Mogelijkheid om uit te bellen met het kantoornummer.
  • Smartphone APP beschikbaar voor instellingen.

Nu ook onbeperkt bellen naar landen binnen Europa!
Vanaf heden bieden wij nieuwe mobiele abonnementen, inclusief onbeperkt bellen Europa. Voorheen kon u al kosteloos gebeld worden binnen Europa. Nu ook onbeperkt bellen naar landen binnen Europa!

Bellen uw medewerkers ook zakelijk mobiel?
Al uw inkomende gesprekken, zowel vast als mobiel, op één toestel en alle uitgaande gesprekken via het zakelijke kantoornummer. Lees hier meer over de verschillende opties.