SecuallGroup gesloten

Van 23-12-2019 tot 06-01-2020 zijn wij gesloten, voor dringende gevallen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar: 088 0036 400

Het team van SecuallGroup kijkt terug op een succesvol jaar en heeft zin om in 2020 al onze klanten weer van een mooie samenwerking te voorzien!
Hartelijk dank van uw gestelde vertrouwen in 2019 en op naar een prachtig nieuwjaar!

Vacature: Ict Medewerker niveau 4 voor VOIP – Telefonienetwerken m/v

SecuallGroup heeft een sterke positie op het gebied van data track & tracing, communicatie voor voertuigen als data track, GPS GSM data en open netwerken met additionele diensten als telefonie netwerken, black box, fiscaalbox en navigatie systemen.

Door de snelle groei en de opening van ons nieuwe pand in Zwijndrecht  zijn wij per direct op zoek naar een stevige collega om het huidige technische  team te versterken.

Vacature: Commercieel binnen en buitendienst medewerker m/v

SecuallGroup heeft een sterke positie op het gebied van data track & tracing, communicatie voor voertuigen als data track, GPS GSM data en open netwerken met additionele diensten als telefonie netwerken, black box, fiscaalbox en navigatie systemen.

Door de snelle groei en de opening van ons nieuwe pand in Zwijndrecht  zijn wij per direct op zoek naar een stevige collega om het huidige sales team te versterken.