Netwerkbeheer

SecuallGroup installeert en onderhoud netwerkbeheer voor MKB. Onder netwerkbeheer valt het aansluiten van routers, regelen van bekabeling, installeren van Office pakketten, opzetten van Cloud omgevingen en nog veel meer. Neem contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

xen

Technische Security Scan

Tegenwoordig is veiligheid één van de belangrijkste punten op de agenda. Ook uw automatiseringsprocessen staan onder druk door de steeds complexer wordende technische mogelijkheden.
Met de “Security Quickscan” heeft u de methode in handen om op een snelle wijze de risico’s en kwetsbaarheden binnen een IT infrastructuur te analyseren.

Bekijk onze folder!
Informatiesheet Security Scan

Cloud oplossingen | Bizworx

Websites en huisstijlen | Pixeltoday

Compacte websites, maatwerk websites of enkel website ontwerp: bij Pixeltoday kun je terecht. Ze ontwikkelen zowel “simpele” websites als op maat gemaakte websites.
Hiernaast (her)ontwerpt Pixeltoday logo’s en huisstijlen tegen een strakke prijs. Ze ontwerpen niet alleen, maar denken ook mee over wat het bedrijf moet uitstralen en overbrengen. Op deze manier ontwikkelt Pixeltoday samen met de klant een unieke en herkenbare identiteit.