Wij bieden Internet of IP-VPN verbindingen via koper en glasvezel met een landelijke dekking. Volledig managed, met variabele bandbreedtes tot 1 Gpbs snelheid. Tegenover een minimale investering staat een optimale aansluiting.

Welke verbinding gebruikt u nu?
Zo komen we regelmatig tegen dat het midden- en kleinbedrijf kiest voor een verbinding die eigenlijk bedoeld is voor particulieren. Voor deze particuliere lijnen gelden minder strenge eisen én zakelijke oplossingen zijn bij de meeste aanbieders meteen stukken duurder. Dit is niet het geval bij SecuallGroup, wij bieden verbindingen die wel aan de specificaties voor de zakelijke markt voldoen en die slechts enkele euro’s per maand meer kosten.

Houdt iemand uw verbinding in de gaten?
Wij bieden managed verbinden aan, zodat wij de aansluiting, instelling, het beheer en de monitoring voor u regelen. Zodat u verzekerd bent van snelle en betrouwbare verbindingen.

Categories-applications-internet-icon
pngtree-vector-satellite-dish-icon-png-image_943872

Internet via satelliet
De tweeweg breedbanddienst via de satelliet is een ideale oplossing voor buitengebieden waar aanleg van vaste internetverbindingen vaak niet rendabel is.

Zakelijke markt
Voor de ondernemer is internet via de satelliet de ideale back-up oplossing. Veel ondernemers zijn afhankelijk van een stabiele, snelle internetverbinding en voor hen heeft de satelliet een back-up mogelijkheid die altijd werkt.

De maximaal geboden snelheid is momenteel 50 Mbps, ruim voldoende om video’s te bekijken, te emailen en VoIP diensten te gebruiken.