Tijdens deze onzekere tijden welke wij momenteel doormaken door de coronacrisis is het voor iedereen lastig hoe hier op een zo goed als mogelijke manier mee om te gaan. We doen samen ons best om alle risico’s zoveel mogelijk te beperken om besmetting tegen te gaan. Zeker voor bedrijven en instellingen waar men te maken heeft met grote aantallen mensen worden allerlei maatregelen in het leven geroepen zoals thuiswerken en bv. compartimentering van magazijnen etc.

In verschillende organisaties wordt al gebruik gemaakt van het meten van de lichaamstemperatuur van bezoekers bij de entree van gebouwen of op parkeerplaatsen. Hiermee wordt voorkomen dat bezoekers met een verhoging een gebouw betreden met alle risico’s van dien.

Om deze reden heeft Dahua heeft een gecertificeerde, high-end thermische oplossing gelanceerd. Hiermee wordt de lichaamstemperatuur van bezoekers eenvoudig en betrouwbaar vastgesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een gecertificeerde ‘Blackbody’ module welke de camera continu kalibreert. Hiermee wordt de meest betrouwbare meting gedaan waarbij een max afwijking van 0.3 graden Celsius wordt gegarandeerd.

Klik hieronder op de link om te zien hoe het werkt.

Meer informatie?

Naam*

Telefoonnummer*