Beveiliging van woningen en bedrijfspanden

SecuallGroup biedt u diverse mogelijkheden om uw woning en overige eigendommen goed te beveiligen. Secu4track bouw verzorgd diverse bouw opdrachten Op onze site treft u enige informatie. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u verder geinformeerd wilt worden. Onze adviseurs maken graag met u een afspraak.

Camerasystemen

Het interne videocircuit bestaat uit een of meerdere camera’s, aangesloten op een monitor of flatscreen, die geplaatst wordt bij de bedrijfsleider of beveiligingsmedewerker. Dit videosysteem is uitermate geschikt voor bewaking van o.a. winkelrayons, parkeergarages, winkelpanden, laad- en losperrons. Het biedt bovendien uw werknemers en gevoel van veiligheid, het werkt preventief waardoor het diefstal en vandalisme voorkomt. Het videobewakingssysteem kan aangesloten worden op bestaande systemen en een harddisk recorder. Tevens is het mogelijk om op afstand in te kijken, meldingen en beelden te versturen naar een PDA en op afstand bijvoorbeeld: verlichting in te schakelen. Dit systeem is onontbeerlijk geworden voor winkels, benzinestations en bedrijfspanden in het algemeen. Wij leveren en installeren deze systemen op maat.

camera

p_58_1

Inbraak Beveiligingssystemen

De inbraak beveiligingssystemen van SecuallGroup zijn ontwikkeld voor optimale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij leveren en installeren bekabelde en draadloze systemen die voor jong en oud eenvoudig te bedienen zijn. De techniek is echter geavanceerd en biedt ruime toepassings mogelijkheden voor de gebruikers. Wat dacht u van een alarmsysteem dat naast beweging tevens geluid en beeld doormeld naar de alarmcentrale? Ook wanneer u een nood- c.q. overvalsmelding activeert zal de alarmcentrale meeluisteren en live meekijken. Kortom uw veiligheid is gewaarborgd met de beveiligingssytemen van SecuallGroup.

Folder AJAX beveiligingssysteem

AJAX Secuallgroup

Nog nooit zag beveiliging er zo strak uit!

Intercom systeem

U kunt kiezen uit een intercom systeem met of zonder uiteenlopende extra opties. Wij leveren en installeren diverse standaard intercom systemen, een modulair opgebouwd intercom systeem of bijvoorbeeld een GSM intercom systeem.

Standaard video-intercom systeem
Uit ons ruim assortiment van intercom systemen, kunt u kiezen uit een standaard intercom systeem, welke u desgewenst altijd kunt uitbreiden. Denk aan een eenvoudige deurintercom, een deurbel met camera of een uitgebreid video intercomsysteem. U kunt ook kiezen uit een modulair opgebouwd intercom systeem met een codepaneel en/of GSM module.

Draadloos video-intercom systeem
Wij kunnen een draadloos video-intercom systeem leveren en installeren. De intercom systemen waarmee wij werken zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarbij houden wij hierin ook de nieuwste ontwikkelingen in de gaten en geven u advies bij een intercom systeem dat aan uw wensen en eisen voldoet. Dit is mede afhankelijk waarvoor u het draadloze intercom wilt gebruiken. Bij een draadloos intercom systeem hoeft geen bekabeling te worden aangelegd.

Bouwbeveiliging

Secu4track bouw is gespecialiseerd in diverse soorten van bouwprojecten. Interieurbouw Nieuwenbouw projecten Services en onderhoud gebouwen Electra en loodgieterswerkzaamheden.