Beveiliging van woningen en bedrijfspanden

SecuallGroup biedt u diverse mogelijkheden om uw woning en overige eigendommen goed te beveiligen. Secu4track bouw verzorgd diverse bouw opdrachten Op onze site treft u enige informatie. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u verder geinformeerd wilt worden. Onze adviseurs maken graag met u een afspraak.

Camerasystemen

Het interne videocircuit bestaat uit een of meerdere camera’s, aangesloten op een monitor of flatscreen, die geplaatst wordt bij de bedrijfsleider of beveiligingsmedewerker. Dit videosysteem is uitermate geschikt voor bewaking van o.a. winkelrayons, parkeergarages, winkelpanden, laad- en losperrons. Het biedt bovendien uw werknemers en gevoel van veiligheid, het werkt preventief waardoor het diefstal en vandalisme voorkomt. Het videobewakingssysteem kan aangesloten worden op bestaande systemen en een harddisk recorder. Tevens is het mogelijk om op afstand in te kijken, meldingen en beelden te versturen naar een PDA en op afstand bijvoorbeeld: verlichting in te schakelen. Dit systeem is onontbeerlijk geworden voor winkels, benzinestations en bedrijfspanden in het algemeen. Wij leveren en installeren deze systemen op maat.

camera

p_58_1

Inbraak Beveiligingssystemen

De inbraak beveiligingssystemen van SecuallGroup zijn ontwikkeld voor optimale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij leveren en installeren bekabelde en draadloze systemen die voor jong en oud eenvoudig te bedienen zijn. De techniek is echter geavanceerd en biedt ruime toepassings mogelijkheden voor de gebruikers. Wat dacht u van een alarmsysteem dat naast beweging tevens geluid en beeld doormeld naar de alarmcentrale? Ook wanneer u een nood- c.q. overvalsmelding activeert zal de alarmcentrale meeluisteren en live meekijken. Kortom uw veiligheid is gewaarborgd met de beveiligingssytemen van SecuallGroup.

Folder van het nieuwse beveiligingssysteem

AJAX Secuallgroup

Het beveiligingssysteem van de toekomst

Bouwbeveiliging

Secu4track bouw is gespecialiseerd in diverse soorten van bouwprojecten. Interieurbouw Nieuwenbouw projecten Services en onderhoud gebouwen Electra en loodgieterswerkzaamheden.